Bericht versturen
SHENZHEN REAKO ELECTRONIC CO., LTD.
Contacteer ons

Contact Persoon : Jim Zeng

Telefoonnummer : 86-13760251186

WhatsApp : +8613760251186

Free call
lopende band

SHENZHEN REAKO ELECTRONIC CO., LTD. fabriek productielijn 0SHENZHEN REAKO ELECTRONIC CO., LTD. fabriek productielijn 1SHENZHEN REAKO ELECTRONIC CO., LTD. fabriek productielijn 2SHENZHEN REAKO ELECTRONIC CO., LTD. fabriek productielijn 3SHENZHEN REAKO ELECTRONIC CO., LTD. fabriek productielijn 4

OEM / ODM

De werknemers van het bedrijf hebben goed maatschappelijk welzijn en carrièrevorderingsplan, dat een groot aantal opmerkelijke talenten heeft aangetrokken om van het bedrijf lid te worden en het talentenkapitaal voor de ontwikkeling van polytechnische scholen te worden, waaronder de techniek, het beheer, de kwaliteitscontrole, en de verkooptalenten van meer dan 40% rekenschap geven, nu het bedrijf heeft verscheidene productielijnen, met een maandelijkse output van meer dan 50.000 eenheden productiecapaciteit, OEM verwerking, en ODM diensten. Het bedrijf zal het niveau van de productdienst blijven verbeteren, de achtervolging van harmonie en win-win, om meer waarde voor klanten te creëren.

SHENZHEN REAKO ELECTRONIC CO., LTD. fabriek productielijn 0

R & D

Co. van de Shenzhenreako Elektronika (onder Beperkt de Industrieco. van Aardtechnologie,) is een high-tech onderneming die onafhankelijke R&D, ontwerp, productie, verkoop en de dienst integreren, die de ISO9001-versie van de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem heeft overgegaan, en de producten hebben FCC/CE/RoHS/E-Teken certificatie verkregen. Met een aantal nationale octrooien, is het een „nationale high-tech onderneming“. Wij veroorzaken de reeks hoofdzakelijk van uitstekende kwaliteit digitale producten zoals de spelers van autoandroid, autoaudio/dvd/cd/mp3/mp4/mp5 spelers. Met het kwaliteitsbeleid van „volledige participatie, voortdurende verbetering, en klantentevredenheid“ en de bedrijfsfilosofie van „kwaliteit, reputatie, en de dienst“, blijft het bedrijf rendabele en trend-setting producten ontwikkelen. Onze producten worden verkocht aan meer dan 100 landen en gebieden rond de wereld, en de merken REAKOSOUND en x-REAKO worden wijd geprijst door klanten en consumenten.

 

SHENZHEN REAKO ELECTRONIC CO., LTD. fabriek productielijn 0

SHENZHEN REAKO ELECTRONIC CO., LTD. fabriek productielijn 1

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in