Bericht versturen
SHENZHEN REAKO ELECTRONIC CO., LTD.
Contacteer ons

Contact Persoon : Jim Zeng

Telefoonnummer : 86-13760251186

WhatsApp : +8613760251186

Free call
SHENZHEN REAKO ELECTRONIC CO., LTD.

Shenzhenreako Elektronisch Co., Ltd.

SHENZHEN REAKO ELECTRONIC CO., LTD.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: REAKOSOUND, AKAI, KNUP Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 100000000-10000000000 Opgericht Jaar:
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Co. van de Shenzhenreako Elektronika (onder Beperkt de Industrieco. van Aardtechnologie,) is een high-tech onderneming die onafhankelijke R&D, ontwerp, productie, verkoop en de dienst integreren, die de ISO9001-versie van de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem heeft overgegaan, en de producten hebben FCC/CE/RoHS/E-Teken certificatie verkregen. Met een aantal nationale octrooien, is het een „nationale high-tech onderneming“. Wij veroorzaken de reeks hoofdzakelijk van uitstekende kwaliteit digitale producten zoals de spelers van autoandroid, autoaudio/dvd/cd/mp3/mp4/mp5 spelers. Met het kwaliteitsbeleid van „volledige participatie, voortdurende verbetering, en klantentevredenheid“ en de bedrijfsfilosofie van „kwaliteit, reputatie, en de dienst“, blijft het bedrijf rendabele en trend-setting producten ontwikkelen. Onze producten worden verkocht aan meer dan 100 landen en gebieden rond de wereld, en de merken REAKOSOUND en x-REAKO worden wijd geprijst door klanten en consumenten.

 

De werknemers van het bedrijf hebben goed maatschappelijk welzijn en carrièrevorderingsplan, dat een groot aantal opmerkelijke talenten heeft aangetrokken om van het bedrijf lid te worden en het talentenkapitaal voor de ontwikkeling van polytechnische scholen te worden, waaronder de techniek, het beheer, de kwaliteitscontrole, en de verkooptalenten van meer dan 40% rekenschap geven, nu het bedrijf heeft verscheidene productielijnen, met een maandelijkse output van meer dan 50.000 eenheden productiecapaciteit, OEM verwerking, en ODM diensten. Het bedrijf zal het niveau van de productdienst blijven verbeteren, de achtervolging van harmonie en win-win, om meer waarde voor klanten te creëren.

 

Geschiedenis

Gevestigd (2006) - de Elektronikaco. van Shenzhen Reako, Ltd werd opgericht in 2006.

 

Uitbreiding (2019) - met de ononderbroken uitbreiding van productieschaal, werd de Elektronikaco. van Longyan Reako, Ltd opgericht in 2019, zich specialiseert in de productie van auto audio en videospelers. Het is een een bedrijf integreren het op nationaal niveau ontwerp, productie en verkoop.

 

Ontwikkeling (2022) - breid Aliexpress, Alibaba, Ebay, Amazonië uit

 

De high-tech onderneming met vele jaren van ervaring in de invoer en de uitvoerzaken, kan de professionele OEM en ODM diensten verlenen.

Het heeft de certificatie van Duits TUV ISO9001 2000 kwaliteitsbeheersysteem in 2000 overgegaan. Certificatie zoals FCC/UL/FDA/CE/3C. Veroorzaakt hoofdzakelijk autoaudio.

China SHENZHEN REAKO ELECTRONIC CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Ons bedrijf niet alleen voorziet cliënten van kwaliteitsproducten maar ook de diensten van uitstekende kwaliteit, zoals advies op technologieinnovatie, productontwerp, hoge efficiënte productoutput, enz. het voldoende genoeg zijn om te zeggen dat Reakosound constant dergelijke principes om aan productie en technologieinnovatie van alle audioproducten professioneler, aandachtig en verantwoordelijk en volledig geëngageerd aanhangt te zijn. Daarom geniet Reakosound in binnen- en buitenland van een grote reputatie van onze cliënten en consumenten allebei.

Ons Team

Ons bedrijf wordt gevestigd in Bao'an-District, Shenzhen-Stad, met 8000 vierkante meters van fabrieksgebouwen, een volledig onafhankelijk R&D-team, een adequaat logistiekaantal arbeidskrachten en een geschikt systeem van het havenvervoer toegankelijk voor om het even welke hoek op de aarde.

China SHENZHEN REAKO ELECTRONIC CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

 • Zsolt Horvath

  Zsolt
 • Juan Carlos

  Juan
 • John

  John
 • KEN

  KEN
 • Allen

  Allen
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in